Saturday, September 18, 2010

Berblog kembali.

Salam dan juga hai, wah lame rsenye tidak menulis blog yang telah bersawang ini. Last entry pown ditulis semester lepas. Kini kembali mengarang atas sebab sebab tertentu. Antaranya ialah :
  1. Berasa begitu bosan sampai tak tahu nak buat apa.
  2. Sebab kawan rapat saya sudah tidak ada dibumi Malaysia, so tiada tempat nak meluahkan apa yang dirasa, tiada tempat melepaskan geram.
  3. Sebab perasaan ingin mengarang membuak buak dalam diri ini. (kenapa tidak ambil sastera ya dahulu kala)
Okay berbalik kepada tujuan utama kenapa mengarang entry ini, ingin menyatakan perasaan sedih ye sebab malam ini sudah mahu berangkat pulang ke UTP. Dunia sebagai pelajar kembali lagi, boleh dikatakan dunia yang amatlah penat dengan segala galanya yang terjadi di dalam penjara Tronoh itu. Even makan pown dirasakan tekanan bila diri ini berada di dalam UTP. Begitulah betapa kuatnya penangan tidak mahu pulang ke UTP. Segala galanya dirasakan tidak enak bila hati dah tak gembira. Namun ada peneman di UTP itu. CJ7 yang dikenali sebagai totjau dan juga raja rimba. Itulah patung comel yang kusayangi. InsyAllah ketenangan di UTP mampu diperoleh dengan memeluk binatang-binatang comel itu. Doakan perjalanan pulang ke UTP malam ini berjalan lancar, tidak mahu lagi seperti kejadian lepas; tayar pancit. Membuang masa di dalam bas gara gara menunggu bas lain tiba. Btw, skrunk hati gembira kerana tengah chatting bersama syafiq. Ya, dialah kawan baek saya, sgt ngeng but I like. :) Miss him oredi. T_T dan miss rizqi juga. Sampai sini sahaja, sekian.

No comments: