Tuesday, September 21, 2010

Lebuh.

Salam dan juga hai, tiada apa yang ingin dibicarakan, sekadar nak menulis jerp. Owh ya, berkaitan dengan tajuk entry, Lebuh dipilih sebab teringat kata kata Helmi, dia pakai perkataan lebuh bagi terlajak. Terlajak disini refer kepada tido yang terlalu lame iaitu sejak pukul 02.20 - 03.54 pm tadi, maka terlajak pontenglah dua kelas tadi iaitu kelas Separation Process dan juga tutorial Separation Process. Actually memang xda niat nak ponteng both classes tapi xda rezeki kot nak pegi kelas tu. Nyesal je rase tadi ponteng Reaction Engineering. Klo tak ponteng RE tadi mesti da pegi both classes tadi. T_T . Cam da serik je nak ponteng after this. Semua nya gara gara lab session for Separation Process la pagi tadi nie. It took a longer time than before. Experiment titled Rotary Evaporator memang menyeksa jiwa dan raga. Kepada group yang tidak buat lagi experiment ni, I wish you all gud luck la eh. Selamat tabah. FYI , tadi kitrong punye lab session pown kitorng buat jahat kot. Didn't do for the last part sebab for each part it took 1 hour and a half kot. =.=' . Lagipown masa yang diperuntuk kan untuk buat experiment ni xbanyak actually. Nasib tak kantoi ngan lab demo tadi, klo tk , matilah kami. Btw, tadi dalam kelas syafiq kol, sangat gumbira sebab dia kol tapi sangat sedih sebab xdapat angkat. Tiga kali dia kol tak dapat nak angkat sebab hari ni menggedik nak dop depan sekali dalam kelas. T_T wuwuwuwu. Nape la dop depan sekali. Tapi xpe, nnti dia kol balik la tu. Owh,setakat ini sahaja buat kali ini. Sekian.

No comments: