Friday, October 22, 2010

Re-post. (Stress)


Saya stress, tons of work to be done in short time. Gotta be kidding, next week task- 3 test, 1 presentation, 3++ project to be submitted dan banyak lagi. Xsanggup nk tulis semua. Esok ada ESQ, thinking of escaping due to lots of work. Tp rugi coz we r going there for free, which ditaja ole MARA, kalo pegi by sendiri , might cost up to RM500++. So, better take this opportunity, org bagi, kite amek.. innnit?
Okay, skrunk bce yg bawah lak eh, sbb rasenye yg bwh lgi menarik daripada ku dop membebel nie..hahaha.


A lot of things about me :
  1. My full name Nur Natasha binti Kamal. family and kaum kerabat n kawan kawan yg rapat n hosmate pggil acha .
  2. Berumur 19 tahun 21 bulan. masih tak nak ngaku yg me myself sudah berumur 20 tahun. seorg yg sgtlah matang, xpercya tnye la kanak kanak aka dearies hosmate saye yerp
  3. Suke sangat tengok bintang- seorang yg sgt suka kn bintang smpai xtaw n ckp cne how much i like stars. some said org yg suke tgk bintang ni org yg kesepian,haha..dun think so okay, coz i haf my friends with me n also my family. Perasaan tgk bintang yg bnyk kat langit xdapat nk digmbrkan dengan perasaan. Impian juga adalah ingin melihat bintang dengan org yg tersayang. jeng jeng jeng :P
  4. Rizqi Firman Sudeis dan Wan Syafiq Wan Musa adalah merupakan kawan baek yg sgtlah ngeng. Glad to have both of u as my superb friends.Kami betiga adalah insan rabun .Talking of rabun, time kecik kecik dlu, klo bole, hari hari mintk doa sbb nk rabun. sbb tgk yg pakai spec tu cm dak pandai jerp. Tak bole blah. Dan sekarang permintaan termakbul. N it was a night mare okay.Sangat tak suke pakai spec.Buat sakit hidung jerp.
  5. Seorang yang sangatlah cerewet pasal kebersihan dan kekemasan. For me, kekemasan sangatlah penting okay. Tahap kecerewetan ku itu, sampaikn jarak hanger dalam almari pown mesti sama. Klo bole,nk ukur dengan pembaris. Dan kaler hanger juga mestilah same okay. Lipatan baju juga mestilah sama besar. haahahaaha (^_^)
  6. Suka sangat sangat biru. First time suke kaler biru time darjah 4. Ketika cikgu tengah mengajar kat depan , tetiba ada student bru msuk, dan handsome okay.hahaah. Nak dijadikan cerita, time kelas fardhu ain tu, dia pakai baju melayu kaler biru.Haaa, tu la sejarah nya kenapa ku suke kaler biru. And as time goes by, i realized that kaler biru ni mmg sgtlah lawa. Which means i suke kaler biru bukn sebb lelaki itu semata mata okay :P
  7. Ayah asal johor(jawa) dan mak terengganu. This part same ngan nina, thanx nina sbb tagged.haha, now i realized susah gile nk hbeskan benda alah nie. Dan juga bru sedar there's nothing interesting bout me..hahahaa.. loser kot.
  8. Suke barang kecik. Okay,saya suke sgt psp,dlsr, kamus electronik. quran letronik, fon mahal, n sume sume la yg kecik n comel. Those yg taw kedai folio(kot) kat JJ ipoh tu,haa, untuk pengetahuan , sume barang kat kedai tu ku suke okay. Kepada yg mau atau berniat nk bg hadiah, sila sila usha itu kedai okay.
  9. Ekspresi muka selalu sama ngan fatin humaira. haha,dis thing hanya ku ngan c.aten je taw kenapa.
  10. Seorang yang cepat marah, cepat cool. Okay, ku seorg yg sgtlh cepat marah aka bengang aka bad mood n yang seangkatan okay. If ku bad mood, xda sape pown dalam rumah kat utp tu akan tegur or bertnya. sbb muka mcm nk telan sume benda yg ada kat depan mata. N if ku terasa ngan seseorng, dun wory okay, coz it wont last longer than one day. Bangun tido terus lupa sume benda.
  11. Berkulit tidak putih. Saya gelap,tp tk keysah pown .sbb klo putih pown xdapat pahala lebihnya,hahah, btol tak kawan kawan> Bersyukur seadanya siapa diri ini.Setiap org ada kelebihan masing masing. Owh, tidak lupe, pernah dilabel hitam oleh adik beradik aka siblings aka femly..haha.
  12. Kenapa xsuke perkataan badak. Pernah dipanggil badak beberapa tahun yang lalu, juga gelaran dicipta oleh adik beradik lagi, gara gara mempunyai berat badan yang berlebihan. Sangat gemuk dlu, tak taw npe tetiba bole jadi maintain aka slim mcm skrunk..haha.slim ke???
  13. Kawan kawan ckp ak tk mature. Okay, ni fakta salah, saya sangatlah matang. U can tell by looking at my face la..hahaa. Tp tu la, everytime ku ckp "saya mature okay", mesti hosmate sume bwat muka, "ergh, tolong la tak" . sgt kejam kan ??? haha, mungkin ini kerana sifat yg suke melawak tk bertempat kot. Saje je xnk bwat perangai tua, kan nnti suke takut lak.hahaaha
  14. Seorang yang tak feminin sangat. Ini fakta btol, bukan auta okay. Bukti nya,, ku xpandai pakai bedak, xda la compaq powder (btol ke eja nie) , xda maskara, xda eye liner , xda foundation , xda undergraduate.hahaaha. dan seangkatan dengan nya la. Tapi klo pencuci muka tu ada la..
  15. Nak kawin umur 25 tahun. Hhahah, ni berangan je nie, walhal calon pown xda. tp xpe. klo bole jerp nie.xnk lewat lewat eh, xelok..hahaa..gatal je
  16. Nak rumah banglo atas bukit yg ada landskap+ taman bunga+cage untuk arnab, kura kura, sugar glider, hamster dan semua benda alah yg cute mute la. Sangat sukakan halaman atas bukit. mcm citer teletabbies, mario. Nak ada swimmg pool dalam rumah, ada 6 bilik tidur, ada dapur besar, ada ruang tamu besar, ada garaj kereta yg besar, ada mcm mcm la. Blik anak perempuan nk kaler ungu putih. Dan anak lelaki kaler biru putih,. wah!
  17. Suke sgt name iman. Kalo bole, nak semua name my children ada pangkal iman. contohnya iman nazehah, iman nadrah, iman shahran, iman shafran,...hahaha.gedik je kan??? tapi ap nk keysah,.hahaah,suke hati la kan.. :P
  18. Kalau da kawin, nak bunga if possible sekali seminggu. Part ni paling gedik..haha,nk nye klo dapat husband yg xromantik, alamatnya hantar bunga kat diri sendri la. =.='
  19. Kawin nk tema ungu putih, bju mcm norjuma. Haaa, evntho ku suke warna biru, tp klo biru jadik tema kawin ,cm karton lak, klo ungu putih sgt semart..klo pink kan,hilang akal lak..hahah.phm phm la yerp.. saya tk secerah orang laen ..
  20. Sangat suke seni eventho xda bakat seni langsung. Seorg yg sgt sukakn lukisan alam , abstract, dan mcm mcm yg berkaitan dengan seni. Nak sangat pergi tempat yang ada lalang bnyk bnyk, pastu depan tu ada tasik, ad satu sampan, da kami (hahahaa,spe kami tu) naek sampan bersama sama. Pastu ada rama rama berterbangan. Ada pelangi, wah! mcm alice in wonderland lak.. aigooo =.=' terlbeyh imaginasi ..
  21. Perkara yg paling disayangi. Patung cj7 yg ma n balqis bagi, rantai dan cincin serta gelang yg ma bgi. no telefon clcm 019-943++++++ yg abah bg, jam pasir yg beli time darjah 4 dlu, handfon n95 yg abah bgi, laptop yg abh bgi.. n mcm mcm lgi.
  22. Perkara paling tk suke. My bestfriend , Wan Syafiq Wan Musa akan fly dalam masa beberapa hri lgi. Dah la ikiey pown blaja jauh..huk huk huk...
  23. Pling benci orang yang ckp xserupa bikin. This kind of peeps yg pling ku xsuke, n sgt xsuke klo org tu da jnji ngan kite, tp mngkir jnji sbb nk tunaikn jnji bru yg dibwat dengan org laen eventho dia berjnji ngan ku dlu.
  24. Belajar sesuatu dari erni lihan. Dont expect someone which refers to guys, to be more than friend coz u will hurt urself inside. thanx erni lihan
  25. Belajar sesuatu dari amirah hassan. Kalau nk tengok mcm mne mase depan kite, mcm mne hubungan kite dimasa hadapan, tengok blik mcm mane kite layan orang disaat ini dan saat lepas. thanx amirah hassan!
  26. I love you everyday. Pepatah ajaib ini mesti dilafazkan hari hari oleh bakal suami, haaa, romantik tak??haha, klo xnk ckp hari hari pown, u better record u voice eh, coz klo bakal suami sibuk or mls nk ckp, ku bole play je suara tu. =.=' (sounds desper)

DONE!!!!!! (^_~)


No comments: