Saturday, November 13, 2010

Aku suatu ketika dahulu ;)

wah, bosan bosan, da beberapa hari ngadap buku je nie =.=' final dan ilmu punya pasal~ yosh! chayok, haa ngah ngah nk final pown sempat lgi hupdate belog nie. weee :) kan da type kat atas tu, bosan bosan. =.=' xtaw nk buat ape dah, da penat edit gmbr, da penat tgk fb, da penat makan, dush! bila la bole blik nie.. T___T haaa, tujuan hupdate nie nk paste pasal aku suatu ketika dahulu. Haa, i believe most of u penah bce benda alah nie. Tp xkira, nk gak post, hahaha :) okay kite paste dlu, bercerita lepas nie :P

budak2 yg lahir pd thn 80an mesti ingat
mase skola rendah dulu:

- kat skola ade salesman jual buku cerita. ari ni bg list, esok mintak duit beli walaupun cerita
buku tu dah tau.salesman susu pon camtu gak.

- kat library, budak2 mmg baca buku tp just tengok gamba je. bile ade program Nilam, sebok
semua nak pinjam buku.
- RMT kat skola mkn x best, tp yg berduit pon join RMT, x phm....
- pakai pensel box yg bole bukak dpn blkg, pastu ade sharpener kat tgh2 die.
- main lwn pemadam, syg nak guna utk padam. padahal itu fungsi sbnr, utk padam!
- pakai pembaris yg bergerigi, kat dlm ade air pastu ade bende berkilat dlm air tu.
- cikgu pakai pembaris kuning pjg. Ade pemegang kat tgh2 tp x penah nmpk cikgu pgg pon kat
situ.
- bulu ayam jd ramping krn sering dijadikan rotan.
- time pendidikan seni, lukis sume boleh tp bile time kaler sume hampeh. ade gak buat anyaman
pakai kertas warna, kolaj la, ape la...
- main game 2D. super contra, super mario, street fighter, sume pakai tape.
- jam tgn Boy London jd idaman, sbb bole tuka2 kaler ikut suhu n cuaca.
- takut BCG tp lepas inject poyo la pulak...
- balik skola beli JoJo xpon Dendang.Tora pon best gak. Beli se mata2 nak mainan, coklat die x
mkn pon.
- Kasut berlampu kat tapak, yg iklan die kat tV bole tembak alien tu...
- Siri kartun; power rangers, ultraman, transformers, ninja turtles, Thundercats, maskman
Gaban dan mcm lg.

jgn lupe sume ni sbb zaman skrg budak2 xsmpt lyn bende2 ni. kite akan sentiasa berubah.
haaa, tu la dia hasil copy paste :) n bnyk lgi la, klo time sek rendah lgi la. part pling nk gelk gulng guling bila ingt adalah part bila kawn kwn suh tulis biodata.. segala bagai ada dlm biodata tu. dah la tulis ngan pen kaler kaler, xsah klo satu kaler je.. pengalamn manis, pengalaman pahit, nama kwn baek, cita cita, masakan kegemaran : masakn halal la , masakn ibu la...derrr =.=' mmg noob gila la..hahaa minuman kegemaran, milo ice.. #_# aduh~padahal diorg tk keysah pown semua tu..haha.part pling best time bg ucapan.. semoga berjaya dan dpt 5 a dlm upsr.. semoga bla bla bla. .bnyk lgi la semoga tu.... aduhs~pape pown kenangan itu sgt berhrga.. glad ku msih simpan biodata kwan kwan..haha. :) okay dah, nk chau, tu je nk hupdate :D.

pee-ass: jangan lupa asal usul kite ^_^

Okay, permintaan sahabat, anda ditagged
1) Qila jimmy
2) Nur Ayuni Kamal
3) Dinie
4) Sity
5) Erni Lihan

2 comments:

Qila Jimmy said...

tasha!kt nak buat gak ar post macam awk!tag kt cepat!:P

Natasha said...

hahaha okok :)