Tuesday, November 16, 2010

Beraya diperantaun.

Hai hai hai hai, here i come, again, untuk mendongeng di belog yg memang xmenarik langsung nie. =.=' (loser disni). As titled above, beraya di perantauan for the first time in my life, perantauan I mean beraya w/o my family for sure, and as for u to know, tak menarik langsung okay T__T . Dah la beraya dengan buku, omg~ lagi la sadis. Untuk raye kali ni, my aunt from KL beraya kat umah, sgt sdeyh b'cos dont have the opportunity to celebrate w/ em'. Sangat rapat dengan my uncle n aunt. Tapi tiada masalah, org cun seperti saya harus kekal tabah dlm menjalani hidup sebagai pelajar di obesi, which is Toronto, Ca. Act mahu berkongsi kisah duka sedikit, eventho had promised myself wont tell kisah duka in my life anymore, tp apakan daya, teman untuk berkongsi tiada, Rizqi jauh diperantauan dan deary Hani balik for celebrating hari raye w/ her family. T__T . Nak ckp yg sejak sekian lame xngs bcos of human being called guy!, semalam tewas. Totally hate myself when there's a piece of me which is not belong to me anymore. Dear teens or readers out there, take care of ur heart. Okay done.

pee-ass: jgn berani menyayangi seseorang/ sesuatu sebelum ia bukan kepunyaan kite secara mutlak. Because it is the other way of suicide, dying slowly inside, for sure.