Monday, November 1, 2010

Blog walking.

Hai halo dan salam. Fuh fuh fuh fuh(membersihkan belog yg bersawang) . Omg malasnye nk hupdate belog nie, padahal hari hari bukak je belog nie, nk mengarang je malas. =.=' lgpown xtaw nk mengarang dgn cara yg sgtlah menarik seperti yang laennya. Btw, tdi usha blog yg dah dihupdate. Mula mula usha belog qila jimmy. Omg~post pown kaler pink ke qila?? haha, but it was a nice job, sgt cute post yg barbie tu. Xpenah taw lak wujud game mcm tu kat fb. Dan entry before barbie tu pown sgt menarik. Biodata saya ^_^ . Lepas tu usha lak belog sity sakura. Alalalaa, kecian sity. Tapi bace post sity tadi, terus teringat kat my besfren yg kat ukay. Betol la as stated by sity, diorg siang, kite malam, sgt la susah klo nk kontek. T_T . skrunk lgi la terasa since perubahan waktu da jadi 8 jam T______T sedih sedih .Tp nasib my besfren tu kol hari hari eventho jauh di perantauan . Hurm tadi pown syafiq kol, but the i just cant answer it sbb lecturer ad btol btol depan mata tdi T_T. Tapi tiada ape ape, syafiq ckp kan kol lagi esok :))) Thanx a lot :) really apreciate that. Sity jgn sdeyh sdeyh yerp, syafiq tk sibuk mcm pokka. Tapi pokka ingt sity lagi. Chill yerp :) jangan sdeyh sdeyh n_n .

2 comments:

Qila Jimmy said...

oh!mesti pink!!i loike pink!(n_n)hehehe.

Natash said...

haha, obvious kot qila suke pink =.-'