Wednesday, November 10, 2010

Parachute - Cheryl Cole [Lyrics]

Salam dan hai kepada sesiapa saja yg bace blog nie.. =.=' ad ke org bace??? ouch~ku mmg xpandai mengarang mcm bloggers laen. Tiada bakat untuk mengarut lebih lebih ;) hahaha. Okay, moving to d next point, which is why im updating my blog right now. Act dun have much to say, just to share the best moment ive had in my life lately. Thanx you Allah for all d goods that You gave me :) Btw, ritu blik rumah. sgtlah bahagia, tiada keserabutan melanda diri, bahagia dirumah hnye tuhan je yg tahu, there's no place like home, when homey, i can be ugly as i want yet still feel that im pretty enuf :) itulah penangan berada dirumah. Kemudian dtg blik utp untuk final exam, setadi week dlu, then bru final exam, yosh! chayok (^_^) ... smlm kuar ngan sifer, eh eh .. csrian, thnx to erni sbb ajak pegi..mula mula mcm terpaksa gile kot time nk pegi tu.berat hati. mcm ad batu besar kene gntung kat hati, berat amat..tp pegi gak, kecian erni :) pegi la naek kete kimi..mcm mcm bnda bercerita.. smpai IP, beli sushi, ingt nk mkn kat umah, pastu termkn kat superbowl, part yg tk bole blah, makan ramai ramai kat tepi bultan smbil dop tepi jalan, haha, mmg best! berebut benda yg ckit, kan best tu.. pastu pegi mkn kat gopeng... pastu blik chat ngan bubu.hahah,. sgt suke smlm... lgu honesty yg dia suh dgr.cute okay :)
tp kat cni ku nk share lgu Parachute..lgu yg dgr kat kete kimi smlm..suke amat lrik lagu tu..

Jom layan : Parachute by Natasha Cole ;)



pee-ass : your voice is my fav sound! :D

No comments: