Thursday, December 9, 2010

Karma mungkin.

rata rata ak tnye kawan ak..
"kalo kawan perempuan ngan teman lelaki, yg mne ko plih"

ni mmg soklan feveret ak la tu, dan jawapan yg ak dpt mcm mcm. Ada yg plih kawan pompuan, ad yang plih teman lelaki and ada yg answered " dont know b'cos got no experience about it" . Dan ak pown penah ditnye soklan tu balik. Dan ak jawab terus

"ak mmg xsuke kwn perempuan ak yg lebihkn lelaki or teman lelaki or seangkatan dengannye "

time tu benda xpenah jadik lagi kat ak. Dan btol la ckp Hani, my dearest romate, berhati hati bila berckp, sbb kite akn diuji dengan ap yg kite ckp. Which means be careful on what u r saying coz ap yg kite ckp tu mungkin akn jadi kat kite. Sbb tu bile tgk video remaja, remaja i mean video klcc yg kissing tu. Bila ckp tu mmg sumpah seranah la, tp bila pikr balik, both of them tk tahu tu. diorg tk tahu membaca " membaca dgn hati, tidak tahu ap yg btol dan salah". Ak tarik blik kata kata sumpah sranah yg ak bg lepas tgk video tu. Bkn ape, lets put ourself in her shoes, agak agak ap tindakan kite?? lagi teruk ??..sbb benda tu tk penh jadi kat kite, kite xbole nk ckp sepatah pown act, yg mmpu buat membenci perbuatan itu dengan sepnuh hati, xkn nk pegi cari teens tu n lempang kan??yg mmpu kite buat doakn je bg both of them supaya get back to their fitrah.

haaa, berbalik kepada cerita diatas, pikir pkir blik ak nyesal je sbb tnye kawan ak soalan mcm tu. Sekarang bila kene ngan diri sendiri, xtaw nk buat ape, menangis air mata darah T_T . Penat pikir which one to choose, penat pikr on how to get them together again T_T . bila lepak sekali , jadi mcm ni make them a strangers. Salah siapa? diri sendiri sbb tidak memperkenalkn mereka dengan lebih baek. Bila benda ni jadik btol, ak tetap pegang prinsip ak, ak xsuke lebihkn lelaki. Thats what i've done. ak xlebihkn lelaki. mungkin. seee, told u, when this thing gets real, mmg merana diri T_T . Thats all perhaps.

Pee-ass : Bersyukurlah pada yang Maha Kuasa, hargailah orang orang yg menyayangimu, yang selalu ada setia disisimu, siapapun jangan kau pernah sakiti dalam pencarian jati diriumu dan semua yang kau impikan.

No comments: