Sunday, December 19, 2010

Seperti yang diramal

wah~ rajin lak hapdate benda alah ni sejak dua menjak nie. Bukan ape, time cuti ni la diri mula berkecimpung dalam bidang penulisan yg ntah hape hape nie. Dah boring sgt la katekan, nk makan kan, jap g badan kembang lak, so, selaen dari tgk tv, tido dan juga fbing , mmg ni la kejenye, xda keje laen, ke sape sape ada keje kosong?? klo ada cepat cepat helo eh eh, bole ak msuk line ;)


-----------------------ckp la mukadimah kat atas tu eh----------------------------------


berbalik kepada tujuan asal mengepost nie, haaa, seperti yg diramal kan pada entry lepas, selepas menghasilkn entry untuk si bolop, tiada ucapan thanks, tiada ucapan manis akn dibagi walau sesuwitt mane ak karang menda alah ni untuk si bolop itu -.- ko pkir la melangit pown, jgn harap bole dpt pujian dari itik tu . ak tipu?? weh, mne ada tipu, ini barang betol bai, meh ak buktikan eh eh eh , usha gmbr kat bawah nie..



tapi ak xkeysah pown, hahahah, sbb ak taw dia mcm mne ;) wink wink :) pastu ak wish lagi kat dia semlam, bpe kli wish la =.=' padahal ucapan same je. Loser loser, siapa loser, sah sah la cpiq, hahahhaa, kat bwh neh ak sertakan lgi gmbr hasil print screen eh eh :)

tgk tgk, baek sungguh hati nie, xjemu mengucapkn selamat kepada sahabat karib ku itu. ;) owh, komen yg selebihnya tu kira pakej la eh, hahhaaha. okay la, sekian eh eh :D have a nice day ahead peeps.

pee-ass: semakin meningkat usiamu ,semakin dekat ajalmu. Moga beroleh keberkatan kite semua hendaknya :)

No comments: