Thursday, December 16, 2010

Shopping part 1 :)




Wah, rajin lak hapdate belog rini, sbb boring sgt kot =.= walhal belog pown sme je, boring gak -.- tp skrunk mmg boring melampuu kot -.- tgk movie pown bole rase boring gile . Loser innit? cuti xsmpai sebulan lgi kot =.= xtaw la ap perasaan student utp bile management buat cuti 4 bulan str8 nnti, bole mati keboringan kot. =.= but then ad benefits gak, bole kerja , bole buat benda laen, bole itu, bole ini. dan bnyk lgi. okay dah mengarut, tujuan nk hapdate ni nk show -off okay ;) hahha, nk tnjuk brg yg ku beli dis month ( november and disember) : jom usha gmbar dibawah !

relic stripe checkbook :)


cun kan purse ini ;) hahah, of kos la cun , klo xcun ,xda nye ak nk beli
mmg first time tgk da melekat dah . kenot help la,
mmg kene beli gak. kalo anda nk jugak , usha belog ni eh
hanalei wedges ; natural/ navy blue ;)



rocs ni pown cun gak weh!! haha, dah la kaler biru! selesa lak tu,
so, ap lgi, amek jgn xhamek, ak tk buang masa ngan brg cun mcm tu,
mmg kene terkam terus. hahah, nk jugak ke yg nie?? ololollo,
nk link belog nie, usha sendri eh ;)


crocband flat plaid ;)


lagi crocband :)


haaa, yg ni mmg tebaeh dari ladang kot -.- meleleh kot tgk crocs nie,
drive me insane kot! and im glad sbb da ada satu! yihaaa :DDDD
mmg comfortable dan juga affordable kot :)
beli jgn tk beli. yg ni ku beli kat jj ipoh, so klo nk mmg kene pegi jj.
mane mane jj yg ada jual benda alah ni la :D
xpown usha link nie

pee-ass: kalo la bole kawen ngan ank jutawan , hari hari membeli belah ^_^ wah!

2 comments:

rizqiibrahim said...

bila nak blnje aku cha?

natasha said...

haha, xdop pitis doh boh T_T
tenat sgt doh nie.. =.='