Saturday, December 18, 2010

Wan Syafiq

18.12 dah hari ni eh ^_^ dah dua bulan ak pening pikir nk bg hadiah ap kat bolop tu. Makin pening bila pikir dia jauh diperantaun =.= dont know what should I do. Yang mampu, hanya wish dari jauh je. Nak kol??? kol 12 mlm tdi, dia yg kol ak dlu suh wish T_T mmg loser la diri inie. Btw, till now pown ak masih xbagi ucapan ape ape kat wan syafiq, xwish lagi kat fb dia, sbb klo wish awal awal, mesti tenggelam dek lautan bday wish from his friends, plus his friends reached up to 900++ , so sah sah la akn tenggelam ucapan manis ak nnti. Decided not to wish awal awal, sbb nk gak bday wish ak menempal kat wall dia, miahahhahaa :D Tapi da nyanyi da lgu bday smlm kat wan syafiq tu :D and dia mcm biasa, tiada pujian, tiada ucapan tima ksih, yg ada " lawak gile" " buruk gile" "loser" haa, but then its okay la, coz it will be weird if he says " terima kasih" "sedapnye ko nyanyi" and yes, it will be totally weird and me will be like " erk, wth cpiq mcm nie" hahah.. so, da bese ngan kesengalan si bolop itu. Dan pagi tdi dia kol lgi ,sbb ukay bru je masuk 18.12 ketika wktu mesia kol 8.00 ++ a.m .dan mcm biasa, kol 8 org buat ap kan, of kos la tido weh! dan dengn suara garau mcm shrek, serak mcm ramli sarip, disruhnya ak nyanyikan lgu bday lgi.. maka nyanyi la ak lagi sekali pg tdi.. Suara sumpah teruk T_T , dah la cpiq ada penyakit achavoicephobia =.= (acha+voice+phobia) tp bia la, haha, mcm la ak kiesah dia phobia ke tak.. :P .. yg best smlm ak nyanyi siapa ngan gaya cute kot (cr to skype dan line mxs yg bnyk mmbntu ^_^ ) haa, gaya yg sgt cute smlm :D . pastu tdi cpiq suh tgk fb , dia post somthing kat wall ak :D nk taw ape?? jom usha bwh nie ^_^
sebab tepat kul 12 tadi officially birthday ak, jadi, ak ingin mengucapkan terima kasih for the song u sung..
hahaha
walaupun agak lawak, but it was/is/will be fully appreciated..
hahaha.. smoga ehem3..
:D
hahaha.. wink3..
LOL

dan ucapan ehem ehem tu hanya dia yg taw ap maksud diseblik ayat itu -.-
p/s : bolop, jgn sedih sedih eh sbb rindu parent ko :) diorg ingt ko gak, nnti ko blik ,ak smbut bday ko eh :) chill chill :) ckp abe long, abe long mesti mau tabah lgi kental belaja di obesi :)
and I think time has come for me to officially wish him a very very happy day :)

dear wan syafiq,
u have been a very very very good friend,
u are a true friend,
i want you know,
our love to each other has help us grown up,
we' ve been through some tough time,
arguing, yelling, debating, fighting,
but we've made it through,
you had helped me through anger,
you have chased my tears,
you held me through sadness,
and kissed away my tears,
you see me when everything turned me away,
you help me smile when i don't even want to,
you help me find joy,
when all the skies were all grey,
im not sure if i've been a good friend,
i know im not prefect,
but this is me,
and this is much true,
lucky we in love in every ways,
if i could reach star once you've made me happy,
the evening stars should be in my hand,
shows how happy im with you,
thank you friend,
you mean a lot to me,
maybe now u will see,
how much u mean to me.

and now I'll introduce yall who's cpiq itu eh :)
jeng jeng jeng jeng....usha gmbr hot kat bwh ni kengkawan ^_^
dan sila jujur, cpiq xncem kan?? kan?? kan???
;)


haa, sape ckp wan syafiq hnsem?? lgsung xncem kot ;)


kan btol dia xncem :P

kami da kawen?? haa, mesti la tak! -.-
xkn kawen pakai jeans kot. jgn harap ak bgi :P
haha,ni kat umah rizqi, time kak efa kwen,
kawen lak 18.3.
nk je 18 kan??
besday cpiq 18.12
besday ak 18.1
nmpk tk bpe bulan beza tu??? 11 weh
sebut betul betul, sebelas bulan cikgu..
sebulan lgi nk ckp 12 bulan which is = setahun,
bkn sethun ak muda dari dia, tp tua dari dia T_T
sadis ! tp xpa, jnji cun , dan vogue gitu! ;)
belek belek lappy, jumpe gmbr tu je yg cun
yg laen mcm haram., spe yg mcm hrm??
sah sah bkn ak, mesti la cpiq .hahhha :P
okay dah, da ngarut dah nie..
sekian eh eh eh ^_^
waka waka eh eh ~_~
adios.

pee-ass: sesapa bce entry ni kene dgr lgu lucky smbil smbil tu eh :P

2 comments:

yNa_nORdiN said...

syafiq n baju belangnya.....kiut nya kamoo berdua...ahaks!!=p

natasha said...

erk ( tercekik tgk komen)
hahhaa, cute menda nye na oi ..
=.='