Tuesday, January 4, 2011

2011- 2010

hye peeps. Promised yall earlier that i will be posting about new year. Tp skrunk bru nk menaip. entry ditagged mendahului kerana itu lgi menarik plus mmg ada idea untk menjawab tag itu berbanding entry yg xtaw hape nk ckp nie -.- btw bercerita pasal new year, act i have no idea kenapa semua org mcm keysah sgt bila masuk tahun baru, sbb bagi ak , seems like nothing's changing kot unless angka kat belakanfg 2010-2011. see, it just a number #_# that's why i dont get it when people sgt keysah pasal new year , or mungkin im the one yg sgt L dsini =.=' btw dah sume berckp pasal peristiwa 2010 nie, ku pown mau berdongeng jugak la yep ^_^ .

2010.Ada ape je ngan 2010 ku nie he. kite recall ikut bulan la eh, wink wink :)tp act bnyk benda yg ku blaja dalam tahun 2010 nie, pengalaman yg sgt berharga bersama csrian sgt sgt berharga. xda jual kat kedai bai. sbb tu la org ckp pengalaman mmg berhrga. ap yg berharga sgt ??? sbb msuk csr ak bole rse mcm mne hidup sush. dan betapa sushnye nk menolong org susah. Kekangan masa xpyah ckp la, mmg tu yg pling bermasalah since kami kami still blaja. Pastu gathering ngan csrian mmg terbaek dari ldg, pergi pangkor sesama, go-kart sesama, scuba?? eh snorkelling la. hurm either one la, xhingat, tp sgt best, pastu berkebun , berpanas. dan mcm mcm lagi. tidak lupe juga i had crush dlm sife :D funny thou but then i wont forget i till die . pertama kli dilayan mcm princess oleh seseorg dari kalangan csrian itu sendiri. omg! no kidding nie. tk percaya tnye erni lihan :D i was into him. but then biasa la, kank kank membesar, perasaan itu cuma sebentar. Done w/ csr thingy. Pastu tahun 2010 sgt bermakna sbb ku taw my befu sgt menghargai ak, ikie dan juga wan syafiq. Love both of you! :) ku suka dia :) pastu tahun 2010 jugak la ak dapat lecture yg sgt ncem plus gentleman bagai. =.= pastu 2010 ak msuk nic pastu menang rm1700 per person! per person, i repeat :P, pengalaman walk-in mmg awesome, sgt best! kene halau, org xlyan, kene tggu berpluh pluh minit.mmg best. mcm model lak rse nye ;D pastu 2010 gak ak start pakai wedges, pakai bedak. (perlu ke ckp =.=) pastu 2010 gak dpt raja rimba! syg lah sama kau raja rimba :D wink wink ;) pastu raya ritu best gila blik johor setelah bertahun tahun xblik. 2010 bnyk berjalan,pegi melaka ngan mereka mereka dari PEC , u guys rock!best.Tahun ni gak 2 kali my abh was admitted to hospital. sgt cuak, moga abh sihat selalu.tahun ni gak makin rapat ngan semua org :D dan mcm mcm lagi lah , nk type semua mmg xkn hbesla kan =.= owh tp ni kene ckp gak, 2010 ritu dapat bday wish yg agak suwwweet lgi dari wan syafiq. sweet ke?? =.= droooling @_@ pastu dapat mesj pling sweeeeet jugak dari my befu lgi :D ak xdelete lgi msj itu :D (hun :P) pastu bnyk lgi la. nk stop berckp pasal 2010 .kite pegi kepada 2011 lak.

new year: skrunk da 2011. masih awal di tahun ini. hope this year will be better. Rezeki makin mencurah, semoga semua dirahmati.moga kami sihat sejahtera. semoga yg terbaek untk kami. tahun 2011 ni ku bakal intern, moga dapat tempat yg elok. 2011 ni umur akn mengjangkau 21, moga diri ini makin matang :) itu je kot, dah xda idea nie -.- . Sekian dan nite nite :)

pee-ass: terima kasih kepada kawan kwan yg menceriakn my 2010 ^_^

No comments: