Monday, January 24, 2011

Homesick ard.

pergh! entry titled pfftt, nmpk bosan gile la utp nie. =.= Haa, yes, UTP mmg bosan mcm hape ntah, balik UTP tu, perasaan macam kene pergi penjara lak T_T . Bila dop UTP je rse gile beban, walaweh! ish ish, teruk kot ak nie, org dtg nk belajar, ak bru je menetap beberapa jam pown da kecoh kan?? sucks #_# org laen da berhari hari kat sinie, xda la riuh mcm aku nie -.- . Untuk yg tk taw, ak smpai UTP tdi kol 2. Hari ni pejalanan pulang ke UTP rse cm jauh gile, jenuh tggu nk smpai, bkn menandakan ak semangat nk blik snie, jadah nye ak semangt kaw kaw nk blik UTP nie, baek dop umah je, makn tido borak astro dan bermain bersama sama anak ini :D rindu juga kepada adik ak yg degil lagi xdgr kata kakak cun nie, balqis dan iqbal T_T , ma abah nyaie yaien dan sume sume la T_T rindu rindan dah nie :'(

Btw tdi i realized something bad about me =.=. Yes, really bad. Ak baru perasan i tend to be kasar w/ the one yg ak syg. Sounds weird, innit? hurm entah la, ak mmg sejak azali pelik dan weird. Haish, kene ubah itu. Rindu gile bebelan my parent T_T . Yesterday have a short conversation w/ my mom. Tgh driving, tetiba my mom berkata something pasal my personal, and i am sure u guys know la, kalo pasal personal ni, mesti ada kaitan ngan cintan cintun nie =.= my mom pesan, play safe. Jgn sia siakn tiga tahun tu. Kalo nk , ckp nak. Dan my mom juga berpesan, jgn bercinta 100%, which means bila ak sakit nnti, xda la sakit tahap bole gila kan?? sigh, yes~sgt btol itu. Tapi....I dont know how to play safe, my style is, once ku syg someone, mmg bole ckp 99% la ku syg, my bad. That's why i hate myself when i love someone opposite in gender. For me, kasih syg xbole nk control, hurm. For me, thats's not a fact; in case u guys have something to be bragged about it,that's my opinion O.o . ONLY. But then i am sure that i wont do anything that can harm me myself bila fail w/ this kind of love thingy. Tp ap yg my mom ckp itu mmg ada btol nya. As usual, the reason i am saying like that 'cause my mom makan garam terlebih dahulu. BIG BIG BIG SIGH.

And for you, yes you , baka, im a serious, like i told u yesterday :O .

Thats all for today kot. Biar dah panjang berjela pown menaip -.-

pee-ass: miss my family T_T miss you T_T missjaggat T_T .
and sedikit pesanan dari penaja , dear teens, make sure to play safe in love thingy, 'cause when u get dumped, u have something left for urself. Dont be like me T_T . I really dont know how to play safe. Poor me. Next entry will be posting about my birthday giftssssss :)
till the, see ya :} (omg, really miss my family, mau ngis , ini seryes)

No comments: