Thursday, February 3, 2011

Bahagia tweet tweet :D

yosh! hye peeps! guess what?? im homey! hahaha. Pagi tadi smpai selepas pegun selama 7 jam dalam bas untuk balik kelantan. Dalam bas macam biasa, tido msj berbual dan ckp fon. Before naek bas smlm syafiq hun kol :) woot woot, trimas ahaa ^_^ part yg pling best, time tersedar dari tido, dpt text dari wan muhammad syafiq

" ak da ptong rmbut, beyond ur expectation"

and i was like, omg! excited tahap bagai kot! da lame nk tgk dia berambut pendek. Wah tahap ke-excited-tan tu mmg xbole nk citer or express kat sape sape dah! mmg excited hbes lah! tgk la bpe kli ku type excited nie -.-' Tdi sempat skype ngan wan syafiq, nyesal sbb xprint screen, klo tk, bole tampal gmbr dia kat entry nie, woot woot ;) bkn hape, penat tgk dia berambut pjngn. dah la xncem :D tp skrunk sgt ncem sbb da rmbut pendek , cant wait to see him .

okay nk hapdate tu je act, tp bnyk benda lgi nk ckp, cuma next entry la eh, sbb xsyok nk cmpur citer, nnti jadi rojak :D

pee-ass : anda sgt handsome :)

4 comments:

Anonymous said...

handsome? leh saya nak ngurat dia?

Natasha said...

erk??? nk ngurat??
hahahaha.
tak perlu la kot ^_^

Anonymous said...

Kenapa? Kenapa tak boleh ngurat?? :?

Natasha said...

hahaha. sbb xbole la,sbb ap lgi..
-.-
okok, klo nk ngurat approach la dia :) nnti kim slm kat dia yerp :)

p/s- he's single but not available :D