Friday, February 18, 2011

Birthday Tasha

Hye peeps! :)))))
omg bahagia gila kot! akhirnya, after waiting for a month, a month, akhirnye dapat gka video bday from my very very very besfriend!!! wan syafiq. hey my bepu! i heart you la. First of all, thanks a lot lop sbb ko berjaya buat video tu, dari UK jauhnya, ak sgt hargai. Siyesly terharu kot :') mula mula i thought u will song monalisa to me since intro tu ngan lagu monalisa, bertapa punye la, that's y im waitng for monalisa's song. Tapi lagu bday ! but then it's more than enough la my bepu! :) pastu lagu nasyid last tu, omg omg, buat ak lgi excited kot! -.-' yes! sgt excited :) lop, thanks thanks thanks, xtaw nk ckp cne lagi. Ouch btw thanks to ajes for the kukareku, :)) alip?? mr black??? -.-' ada maksud tersirat ke tak tu eh ???? hahaha, kalid?? omg omg, ko mmg ngeng, hahaha, tulang rusuk tulang rusuk :D and lop, ko pakai jacket yg ak plih ritu ke??? haha, makin terharu lak ak -.- ouch tu sweater yg ak bg kan???? :') wah! xtaw nk ckp hape dah. excited sgt sgt dah nie :) cant wait to see. nnti dpt perfume lak :)) haish, i heart you la wan syafiq :') owh lpa, pastu bukk blog wan syafiq! :) dia sematkn my name at his blog, wah! tetiba lak ko sweet eh???? :) xpenh nk sweet mcm ni ngan ak :D

btw layankn video birthday tasha ni :)


sweet tak korng???? sweet kan???? :) haa, last bday wish tu mmg xbole blah, suruh jaga wan syafiq, it shud be the other way kot, he's the one yg ptt jaga ku -.-'
tp betul la ckp ajes tu, dia xpandai jaga diri lagi -.- hey wan syafiq, ko da 20, cepat cepat la pandai jaga diri, xkn nk tgu 27 kot :P hahahaah 27???? ahaks :) maka hari ni genap la umor ku 21 tahun 1 bulan di mana wan syafiq berusia 20 tahun 2 bulan -.-'

18.01.1990
18.12.1990
Tercipta engkau dari rusuk lelaki.. Bukan dari kaki utk dialasi.. Bukan dari kepala utk dijunjung.. Tapi dekat dibahu utk dilindung.. Dekat jua di hati utk dikasihi.. Engkaulah wanita hiasan duniawi.. Engkaulah wanita istimewa.. Sedarilah insan istimewa.. Bahawa kelembutan bukan kelemahan.. Bukan jua penghinaan dari Tuhan. Bahkan sbg hiasan kecantikan.

p/s : dear wan syafiq, terima kasih sangat sangat :)

10 comments:

rizqiibrahim said...

jeles!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nur Natasha said...

:P
padan muka, miahhaahaha :D

unieylovesherself... said...

jelesssssssss

Nur Natasha said...

haha, i knew :P
jeles sgt sgt ke yu'??? ;)

Wan Syafiq said...

aku tak penah buat sweet ngan ko.. jangan perasan.. plss.... :O

Nur Natasha said...

haha, mmg la, that's why ak ada tulis " tk penh nk sweet mcm ni ngan ak"
:P

and i say said...

auww..sweeeeeeeet..

-jie..

hehe

Nur Natasha said...

haha :)
btw thanks for dropping ^_^

Anonymous said...

gie koya!!!!!

Anonymous said...

sapik hak tulis gie koya.. malas nok sign in