Thursday, February 24, 2011

Busy bee.

Hye all, sgt lame xhapdate belog, busy doing, (busy watching prison break weh) omg omg X_X da dtg blik da demam prison break. Act havent finish watching it dari awal lgi, im not re-watch it, just nk hbeskn ap yg belom hbes, and it's crazy, once u watched it, seems like syg gile nk stop! that's the very bad thing about watching series T_T . Tp house tk da la addicted smpai mcm tu skli T_T mungkin sbb Scofield ngan Burrows sgt ncem kot, that's the main reason why i cant stop watching it. Eventhough got 2 test tomorrow, managed to finish 4 episodes of PB, screw me! skrunk terkapai mcm kura kura kepanasan, 3 hours! wasted!~ =.='

Lame xhapdate belog, mcm mcm berlaku, mcm mcm tempt ku pegi, mcm mcm benda ku mkn, dan mcm mcm lagi lah. -.- loser gile nk mengarang benda yg mmg org xbce nie T_T. Haa, ini crita betul, skrunk busy ngan buat ETP - Engineering Team Project. Dan part pling best, we all doing hydrogen car kot! mne ada dak degree buat h2 car. Sebb tu la kepala kitrg mcm nk pecah je weh! budget for ETP yg kitrg bole claim RM200 only. Tp fuel cell for hydrgen car cost RM3000+. Sah sah la lari budget kan?? nseb baek la lecturer kitrg kaya gile T_T. Nk gak teruskn ngan hydrogen car tu. Btw our gp consist of 6 members. Jadi ke tidak kete tu nnti x_x . Doakan kami berjaya kamu kamu sekalian. Aah , bosan gile ckp benda nie, o.O (okay, ku mmg xpandai mengarang and xtaw nk buat ap skrnk memandangkn hari sudah senja.)

Ouch btw tadi tgh stress stdy TP, smbil chat ngan my bepu, mood tgh stress time tu, tetiba dia type kat gtalk, "weh, nk tnye benda nie, ko pakai bju size bpe"...
hahahaah.. n ap lagi , xsemena mena ak perasan sendri, sngih senyum mcm kambing T_T . haha, ku tnye dia, nk belikan bju ke, sah sah la dia ckp x, syafiq kot, xda nya ngaku bulat bulat =.= '
pastu dia ckp la nk beli baju MU untk dia dan isteri wannabe, hahahahahaahahah, okay, this is sgt kelakar wan syafiq! :D hahahaa, loser, baka! ..wan syafiq mmg wan syafiq ^_^. Ouch btw dia minat MU -.-'

pastu ap lgi nk citer eh, hurm..... okay xda idea dah. mau mndi wink wink :B

pee-asss: happy birthday Mohd Iqbal Aliff :) may god bless you.

No comments: