Friday, February 4, 2011

Holidays.

Wink wink ;) hye there! last entry smlm is about my bepu! wan muhammad syafiq. (omg, mesti readers mcm da fobia asyik terbace terpandang name tu je untuk setiap entry =.= ) dlm erti kate laen, da ada syafiq'snamephobia. Btw tu klo ada yg bace belog cabuk ni la -.- okay skrunk ku xkn hapdate perkara berkaitan wan muhammad syafiq dah ;)

Hols untk CNY sgtlah best! thanks utp sbb bg cuti selama 4 hari. Dapat jumpa family dalam mase yg singkat tpi sgtlah bahagia plus hepi mmg best la! rase cm masa tu dihargai sgt sgt :D smlm first day smpai umah, riuh xyah ckp la =.=' nk nk umah ni mmg ramai anak dara. Semalam menu nasi kerabu home-made ;) walaweyh! best beest! nasi kerabu berlaukan ayam bakar, daging bakar, ikan celup tepung plus paru goreng. Tk ckp lgi tu dengan rakyat yg ramai dlm umah nie, maka menu pulut kuning ditambah dengan rendang, wah! dessert orang america ;) biasa la kan??? :D pastu ptg tu ada lak koktail ^_^ tweeet tweet! guess what? smlm baru ku bole mkn koktail dengan normal nye seperti org laen, before ni mmg xbole nk telan sbb ku xminum susu plus mmg haram la klo nk telan agar agar dan segala jenis agar agar tu. Tapi smlm berani mencuba ahaa ;) eh tk hbes lagi menu tu bhai! pastu mlm tu lak my mom buat steamboats. Ye, makann sgt bnyk sbb mak saya mmg sgt suka memasak. Hobi mak saya memasak, anda ada masalah??? ;)

Pastu aktiviti petg septtnye bekebun secara berjemaah, tp niat tergendala sbb plan tukar last mins. Semua pegi jalan jalan kat kg sebelah, tgk sawah padi yg sgtlah lawa :D plus tgk umah my uncle. Rumah baru nk buat, tp sgt lawa :) smlm ada amek gmbr ngan fon cabuk, dan untk entry ni, mesti mau ada gmbr itu ahaa ;)


ni gambar sawah padi itu ye ;)
cantik tak cantik tak???
+.+


ni lak model yg sesat kat kampung tesebut -.-
adam mmg spoiler =.=
ultraman ultraman



sawah lgi ^_^

p/s : gambar edit tu bhai, sbb gmbr asal cm hape ntah. Tak lawa kot, kaleer tk kene -.-' (ku mau slr ) ouch btw patt la photographer selalu ckp, gmbr skrunk tiada nilai dah, semua edit pakai software dah, tiada keaslian. Ye, sgt betol itu okay. -.-

smbung citer sal hols lgi, pastu smlm (entry dah terperap sejak semlm) smbut bday adam wink wink. Nanti adam nk dpt ultraman besar :O untung bochah lanang itu ya, dpt mak cik mak cik yg cun lagi baek ahaa ;) okay da tk da ideadah =.= pagi pagi mmg buntu sbb xbekfes lagi.

pee-ass: balik utp mau buat koktail resepi keluarga yosh! ouch btw ku akn pandai masak la tweet tweet, jgn risau la, hahaha :P ko xkn makan kedai nye,no worries ^_^ *ANDA HARUS YAKIN, ANDA HEBAT, ANDA BOLEH LAKUKAN, BERSIHKAN HATI LAPANGKAN DADA!!! * ( tetiba tepengaruh ngan adib) -.-'

ouch ouch, lupa lak -.- hurm thanks to you , my friend sbb concern sgt sgt :) thanks thanks thanks ye villa :)

2 comments:

Wan Syafiq said...

kau memang orang kampung

Natasha said...

ceh ceh, bndar la sgt ko tu kan?? kg sebelah kg ak je kot.
;)