Wednesday, March 16, 2011

That's love.


Assalamualaikum, jawab syg, klo xjwb dosa :D (hahaha, gile ah! maria elena celup! =.=' ) okay sory sory, sje je tuh tagline yg famous amos, mesti mau rompak ;) . Btw lama sangat sangat dah tak update belog nie, btw tetiba terpikir, update dalam bahasa melayu apa ye? Sesiapa bole bantu ku?? malas sangat nak belek kamus nie, asyik guna perkataan update or hapdate je, tp maksud in malay tak tahu pown, biasa la, anak kacuk hindustan + pakistan kan B-) all i knw is mere naam he Nur Natasha Kamal ;) but seriously, what does it means in malay eh?? =.=' keep in track?? ergh! sucks, weh tasha, tu pown in english la! bajet superb je kan english ?? -.- okay stop w/ update thingy, sekarang kita goreng cerita banyak banyak, cakap lame tak mengarang kan?? mesti bertimbun bersepah benda nak cerita ni, and i berani jamin taw, post ni akan panjang berjela jela *kot* .

Okay kita start dari hari hari yang da lame berlalu dah. Tujuan asal mengapa xupdate blog nie sbb xda org nak bace pown, jadi berbekalkan dengan otak yang berIQ xsmpai 100 ni, decide that i xnk update pown, sbb kalo update blog, mesti sangatlah lame. Sbb yang 2nd, masa yg diluangkn untk update belog telah diisi oleh season Prison break x_x omg tasha! go get a life la! da berkurun layan Prison break, tak hbes hbes! -.- someone come and kill me la -.- gile kuno sekarang baru nk layan prison break kan?? but who cares?? hahaha, jnji sedap mata memandang lincoln burrows ;) Pastu kan, tetiba lak kekasih lame datang, terus ku tinggalkn prison break, guess who?? mesti la HOuse! omg omg!season 7 mmg awesome gile kot! im looking forward to work w/ house's team! mesti sgtlah best :O rachel sgt cute okay :) Pastu reason ketiga nape xupdate belog, sbb ku surrender nak jadi penulis handal mcm zackzuhairi, *tinggi gila angan angan, nk jadi mcm zack* fuuuu, bosan kot ak nie -.-' Kadang kadang wonder la, mcm mne la si zack tu bole karang something yg sgtlah awesome mcm tu -.-' . Pastu sbb xupdate blog lagi; ritu ada test! 2 test, so xsempt sbb mse dihbeskn untuk stdy dan tgk Prison Break #_# .

---IKLAN---
tetiba teringat pasal citer house, ramai kawan ku tnye, npe la minat sangat ngan citer house tu, dah la boring, pasal penyakit je, dah la scientific gile. Omg house best kot, sbb dia citer sains la ku minat, nk cakap minat sbb house tu ncem, derr mmg haram la, langsung tk ncem kot, nk ckp dia tough, lagi la, habuk tough pown xda. Plus dia jahat kot, exact word is jerk, yes house is a jerk! but hell yeah! ak suke,haha, kinda weird innit?? he's jerk , but there's something in him yg mmg attract ak untk terus menonton citer tu! Ritu tgk yg episode 13, ak mmg terkesan gile gile ngan ayat lisa cuddy, okay those who dont know, lisa cuddy tu adalah boss kepada house, and she is house's gf! ;) cool innit? statement lisa cuddy yg mmg ak suke bila dia ckp kat house

" u perhaps love me, you need me, u cant live w/o me, but u dont care about me"

gila semart ayat tu. Ak suka ayat ni sbb ak rse citer ni real gile. Nak taw npe ak ckp real?? sbb klo korg perasan, dalam citer hindustan, bila laki da jatuh cinta kat pompuan tu, mmg tipu ah, laki tu sggp korbankn segalanya untuk gadis yang dia cintai, sggp kene tembak smpai pistol tu direload, tp mcm biasa, xmati lagi, pastu bla bla bla, haa, xke xreal tu?? tu hindustan punye jalan citer, klo korea nye jalan citer lak, hero terlebih kejam part mula mula citer tu, yg tu pown xlogik gak, dah nk hbes series bru sedar suka gadis tu la, bla bla bla la. Kalo citer melayu, lgi la, malas ah nak citer, korg bkn xtaw kan citer melayu mcm mne, bosan kot! semua nk kaya je -.-' . Haa, berbalik kepada ayat lisa cuddy tu, ramai lelaki xsedar yg diorg tk penah amek berat pasal pasangan dia. innit?? mungkin diorg xperasan, atau mungkin diorg mmg dijadikn mcm tu, lumrah alam -.-' . Kan kan??? tu yang ak perasan la sepanjang hidup kat bumi ni selama 21 tahun. Plus mungkin sbb diorg pikir, " ak da dpt kot pompuan tu, so whats the big deal" gile jahat ayat :O haa, lbih kurang mcm tu la, tp salah tu ye wahai kaum lelaki :D okay jgn ckp ak bias, haha, tp mmg mcm bias pown, alaaa i kan gadis mesti la nk backp kaum sendiri :D ...

ooopssss gile pjng iklan! hahaha, okay smbung citer asal balik. fullstop pasal house.
---- IKLAN HABES------

Sekarang ak nk ckp ak da xda idea -.-' hurm pastu kan, pastu kan...okay nk stop dah!! mmg xda idea langsung ,td kencang je ckp nk karang berjela -.-'

i love seeing old couples who are still in love, remind me someone can love you forever :)

p/s : kepada yg berpasangan tu, kalau sebelum kawen hari hari ckp ILOVEYOU, bila lepas kawen teruskn lah habit tu, sihat untuk dua dua pihak, plus tak rugi ape ape pown klo ckp mcm tu hari hari, xrase romantik ke???? -.-' ni tak, lepas kawen, mmg haram la nk dgr pekataan ILOVEYOU tu. Salah tu korang weh, ce korg usha citer kal hoo na hoo tu, mmg sweet kot! sbb smpai tua dia ckp ILOVEYOU hari hari :))) im in love w/ saif ali khan ;)

1 comment:

Anonymous said...

The decision to include a new word is usually a consensus of a number of editors or lexicographers, and is rarely made by one person. [url=http://www.mulberryhandbagssale.co.uk]http://www.mulberryhandbagssale.co.uk[/url That there wouldn't be any 685 members displaced by other laid off workers. [url=http://www.goosecoatsale.ca]canada goose[/url] Oetsxfags
[url=http://www.pandorajewelryvip.co.uk]pandora charm[/url] Jeyguxflx [url=http://www.officialcanadagooseparkae.com]canada goose outlet[/url] msiusiyjd