Saturday, July 30, 2011

90's


Assalamualaikum!
Da lame sangat dah tak update blog nie, nak cakap pasal sawang da lapuk dah , tapi pokoknye memang da lame la xupdate nie, sibuk xbuat pape, macam ni la jadinya. Entry ni pon malas nak cakap banyak pon, layan kan gambar yang tak seberapa nie!


haaa ni peveret all the time la, tengok benda alah nie,
seribu satu macam rase timbul kat lubuk hati nie
besar sangat penangan push pop nie
T_T

haaa, ingat pape tak tengok gambar nie?? kalau tak ingat, memang hilang ingatanlah
-..-

gambar ni lak?? ada memory datang joget joget tak??? ;)

agak agak korang la kan, kat mane bole jumpe pizza macam ni lagi eh?
merata aku cari, xjumpe meh :'(

yang ni pon da pupus ditelan zaman dah
sedih sedih seribu kali sedih

p/s: merata dah cari gambar gula gula kaler pink yang love tu, tapi xda, hampa lah hati kecil inie di kala tidak jumpe harta pencarian. okay la, nak chaw la, sedih sangat nie.

No comments: